måndag 12 februari 2018

Inbjudan Årsmöte 20:e mars


Årsmöte
Tisdagen 20/3-2018  19.00 i klubblokalen, Nyhem,
Sedvanliga årsmötesförhandlingar,
efter årsmötet visar Henrik Larsson bilder.
Vi bjuder på smörgåstårta
Hjärtligt välkomna

En kort resumé av 2017 års verksamhet.
Trots att 2017 års årsmötes bildvisare försvann blev året åter ett aktivt år i klubbens historia tack vare många av våra egna duktiga fotografer. Norrsken både från Mockfjärd och Island och även en skymt av näcken har vi sett. Bosses fantastiska bilder på vargen som gick rakt in i bilden och många fler fina bilder har vi fått se på månadsmötena.
Vi gjorde utflykter till blommande Guckuskon och forsrännare i den strida strömmen i Dala Floda, men även ett besök till Karin Zetterqvist härbre. Tia och Anders har gjort ett fantastiskt jobb med att sätta ihop bildpärmar som gamlingarna på Solgärde nu har och tittar i och minns de dagar de hade sin storhetstid. Vi fick en förfrågan från Åland om minnen från barndomens Grangärde Hästberg, Anders Malmström tog bort reporna på de gamla glasplåtarna och vi levererade 53 fina bilder.
Vi tog fram en almanacka för 2018 med bilder på lite olika fordon från bygden som sedan sålts bra i de lokala affärerna och julmarknaderna i bygden. Vi har haft bilder på Ludvika bibliotek och var med på konstrundan på Nyhem och ställde ut bilder. Vi har under året varit 52 st medlemmar. Vi tackar er som vill vara med och bidra till att fotoklubben finns kvar och föreviga bygden.
En plan för 2018
Trots snö till midjan och isande vind, (har ni dokumenterat denna helt vanliga normala vinter till framtidens gröna vintrar) börjar nu ljuset komma åter. Det är några mörka kvällar kvar som vi har tänkt att utnyttja till att fixa till hemsidan och utbilda oss i hur det enkelt kan göras.  På månadsmötena ser vi på egna bilder eller om vi får tag i någon bildvisare, förslag på bildvisare mottages gärna. Vi kommer även i år att vara med på Ludvika bibliotek med utställare i mars, juni, september och december.
Fotoutflykter till fler fäbodar, vernissager och andra fotoobjekt. Medverkan i Kulturrundan i Allhelgona helgen är en tradition som vi inte vill bryta.

Månadsmötena håller vi som vanligt för det mesta första tisdagen i månaden 19:00 i klubblokalen på Nyhem. Kom gärna på mötena ta en kopp kaffe och visa några bilder eller bara njut av andras fina bilder. Information om möten och utställningar kan både fås och ges via vår maillista. Vill du vara med på mail listan och få information skicka ett mail till arnesson.tobbe@gmail.com
Vi försöker uppdaterar vår hemsida med jämna mellanrum (Vi skall bli bättre på det i år!) så gå gärna in och titta på den under http://fotoklubb.grangardebygden.com

På baksidan ser du vad vi har planerat för detta år
Medlemsavgiften för 2018 är 100: -/medlem eller 125: - för familjemedlemskap, är du studerande är det 50: - som gäller.
Medlemsavgiften betalas in till bankgiro 5788-5931, märkt med namn se bifogad bankgiro blankett eller kontant på något möte.

Vi ses på årsmötet och varmt välkomna!
Styrelsen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar